دستور پخت کوکو تره فرنگی
تره فرنگی حاوی مقدار خوبی از آهن است که به جلوگیری از کم خونی و شرایط مشابه منجر می شود.
مواد لازم کوکو تره فرنگی
تره فرنگی 2 دستهتخم مرغ 8 عدد
قارچ 250 گرم
پنیر پارمزان 3/4 پیمانه
خامه 1/2 پیمانه
آرد 2 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن گیاهی 2 قاشق سوپخوری
زردچوبه به مقدار لازم
دستور پخت کوکوی تره فرنگی با طعم جدید
در اولین قدم پخت کوکو تره فرنگی ذکر این نکته ضروری است که این کوکو را می توان در فر تهیه کرد و یا در تابه سرخ نمود، بهتر است کوکوی تره فرنگی به یکباره سرخ شود و بعد از پخت برش داده شود.حتی می توان این کوکو را در مایکروفر هم طبخ کرد و در کمترین فرصت را برای پخت آن اختصاص داد.
اگر می خواهید کوکو را در فر تهیه کنید اول فر را با حرارت 180 درجه روشن کنید تا گرم شود و سپس دست به کار شوید.
تره فرنگی ها را بشویید و خرد کنید، ساقه های خیلی سبز و سفت تره فرنگی را استفاده نکنید و از قسمتهای تردتر بهره گیرید، تمام بخش های سبز و سفید مورد استفاده قرار می گیرد فقط برگهای سفت را جدا کنید و خرد نکنید.
سپس داخل تابه ای کمی روغن بریزید و تره فرنگی ها را اضافه نمایید و حدود 7 تا 8 دقیقه آنها را روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم و پخته شوند.
سپس در کاسه بزرگی تخم مرغ ها را بشکنید. آرد و خامه را اضافه کنید ، اگر خامه را با شیر پرچرب جایگزین کرده اید بهتر است شیر گرم یا خیلی سرد نباشد و اضافه شود.
سپس جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را اضافه کنید و با ویسک دستی آنقدر مخلوط تخم مرغ ها، آرد، خامه، پنیر و جعفری را بزنید تا حجم بگیرند و مایه حجیم و یکدستی حاصل شود.
نمک، فلفل سیاه تازه ساییده شده و زردچوبه را اضافه نمایید. قارچ ها را بشویید و ورقه ورقه کنید، تابه بزرگی را روی حرارت زیاد قرار دهید و کمی روغن داخلش بریزید، قارچ ها را داخل تابه بریزید و با حرارت زیاد 1 دقیقه تفت دهید ، سپس تره فرنگی ها را اضافه نمایید و مخلوط کنید.
در مرحله بعد مخلوط زده شده تخم مرغ را به مواد داخل تابه اضافه کنید وسریعا تمام مواد را هم بزنید و حرارت را متوسط نمایید.
تابه را حدود 5 دقیقه به حال خود رها کنید تا اطراف کوکو خودش را بگیرد.
سپس حدود1/3 پیمانه پنیر ماتزارلا یا پارمزان باقی مانده از کل پنیر را روی کوکو بپاشید و تابه را در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید و به مدت حدود 25 تا 30 دقیقه بپزید تا کوکو کاملا پف کند و مغز پخت شود.
کوکوی تره فرنگی با بهترین طعم و مزه و بالاترین کیفیت آماده سرو است. آن را از فر خارج کنید و بعد از چند دقیقه در ظرف سرو برگردانید و برش دهید.
اگر مایل هستید کوکو برشته تر باشد کمی مدت پخت را طولانی تر کنید اما دقت داشته باشید پخت زیاد باعث خشکی بافت و کاهش کیفیت کوکو می شود.
اگر می خواهید اصلا از فر استفاده نکنید بعد از اینکه اطراف کوکو کمی خودش را گرفت درب تابه را بگذارید تا مغز کوکو پخته شود، بهتر است درب تابه سوپاپ ( سوراخ ریزی که روی درب تابه و قابلمه برای خروج بخار تعبیه می شود) داشته باشد تا تردی بافت کوکو حفظ شود.
بعد از پخته شدن کوکو آن را کامل به کمک ابزار آشپزی یا در تابه دیگری برگردانید تا دو طرف کوکو تره فرنگی به خوبی پخته شود.
برای سرخ کردن کوکو از 1 قاشق سوپخوری روغن مایع استفاده کنید. 1
خواص تره فرنگی
جنین و زنان باردار
مقادیر بالای ویتامین B9 (که به نام های فولیک اسید و فولات هم شناخته می شود) موجود در تره فرنگی از بروز نقص سیستم عصبی جنین در دوران بارداری پیشگیری می کند.فیبر موجود در تره فرنگی خطر ابتلا به یبوست را که یکی از مشکلات رایج زنان باردار در دوران بارداری است، کاهش می دهد.
نوزادان و کودکان
مقادیر بالای انواع ویتامین ها و مواد معدنی موجود در تره فرنگی به بهبود رشد نوزادان و کودکان کمک می کند.فیبر موجود در تره فرنگی حرکات روده نوزادان و کودکان را بهبود می بخشد و خطر یبوست را در آن ها کاهش می دهد.
فشار خون
مقادیر بالای فلاونوئید های موجود در تره فرنگی با افزایش تولید اکسید نیتریک باعث رقیق شدن خون و آرام شدن رگ های خونی شده و به درمان فشار خون بالا کمک می کند.کلسترول خون و قلب
فیبر موجود در تره فرنگی نقش مهمی در کاهش کلسترول بالای خون دارد و به این ترتیب خطر ابتلا به بیماری قلبی و عروقی را کاهش می دهد.فولات موجود در تره فرنگی باعث کاهش سطح بالای هموسیستئین موجود در خون شده و به پیشگیری و درمان بیماری های قلبی و آترواسکلروزیس کمک می کند.
دیابت و قند خون
تره فرنگی با مهار آنزیم آمیلاز که کربوهیدرات های پیچیده را به قند تبدیل می کند باعث کاهش سرعت گلوکز در خون شده و خطر افزایش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.آلیسین موجود در تره فرنگی احتمال ابتلا به سندرم متابولیک و نوروپاتی دیابتی را کاهش می دهد.
فلاونوئید ها و آنتی اکسیدان های موجود در تره فرنگی به تقویت عملکرد قلب در افراد مبتلا به دیابت کمک می کند. 2
آنتی باکتریال
سیر و پیاز خواص ضد باکتری خود را در تحقیقات ثابت کرده اند. تره فرنگی نیز حاوی همان ترکیباتی است که خانواده آلیوم دارند.به همین دلیل تره فرنگی برای مبارزه با عفونت باکتریایی بسیار مفید است.
سلامت جهاز هاضمه
تره فرنگی در واقع یک منبع طبیعی از پروبیوتیک ها است. پروبیوتیک ها نوع خوبی از باکتری هایی هستند که در دستگاه گوارش رشد می کنند.این باکتری های مفید، به سلامت دستگاه گوارش کمک می کنند و نقش مهمی در جذب مواد مغذی دارند.
خوردن تره فرنگی می تواند به حفظ تعادل باکتری معده کمک کرده، مواد سمی را از آن دفع کند و مایعات گوارشی را تحریک کند.
همه این عوامل سیستم گوارشی شما را سالم نگه می دارد و می تواند به سلامت عمومی بدن منجر شوند.
سلامت استخوان
تره فرنگی می تواند به سالم و قوی نگه داشتن استخوان ها و کاهش خطر ابتلا به عوارضی مانند پوکی استخوان کمک کند.آنها حاوی مقدار خوبی از کلسیم و منیزیم هستند. هر دو این مواد، برای سلامت استخوان ها حیاتی هستند.
تقویت کننده خون
تره فرنگی حاوی مقدار خوبی از آهن است که به جلوگیری از کم خونی و شرایط مشابه منجر می شود.علائم کم خونی ناشی از فقر آهن عبارتند از خستگی، سردرد و ضعف عمومی.
تره فرنگی همچنین منبع خوبی از ویتامین C است که کمک می کند که بدن، بهتر آهن جذب کند. 3
منبع:
1.www.parnianmedia.com
2.www.coca.ir
3. www.roozaneh.net
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}